User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 7 of 13

Thread: TC with eluna not compiled Right

  1. #1
    Enthusiast Marko's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Serbia
    Posts
    86
    XP
    1,809
    Level
    11
    Thanks
    10
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Question TC with eluna not compiled Right

    Hey guys I just did a fresh compile of latest tc with eluna from https://github.com/ElunaLuaEngine/ElunaTrinityWotlk and the worldserver was not compiled, just auth? did i do something wrong thats strange. Used VS 2015 x64bit

    p.s. got no errors when compiling, all went well. But no worldserver.exe this my first time compiling tc merged with eluna so i might be missing something
    Last edited by Marko; 12-16-2016 at 03:12 PM. Reason: no errors
    Achievements:
    1 year registered Level X

  2. #2
    Exalted Member yvoms's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    The Netherlands
    Posts
    256
    XP
    3,280,776
    Level
    364
    Thanks
    30
    Thanked 53 Times in 30 Posts
    Compiling right now, i'll let you know what happens for me, what settings where you using for cmake?
    Achievements:
    Member Referrer Got a Sticky! Shopper 1 year registered Level XL Level C
    Awards:
    LOL Raffle Winner Support Drunk

    - Burning Crusade Realms.


    "Peace and prosperity lets life flow on. -Katos"


  3. #3
    Exalted Member yvoms's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    The Netherlands
    Posts
    256
    XP
    3,280,776
    Level
    364
    Thanks
    30
    Thanked 53 Times in 30 Posts
    Update :

    Just compiled, including tools etc, everything included, latest revision etc, cloned 15 minutes ago or so.
    ========== Rebuild All: 23 succeeded, 0 failed, 0 skipped ==========
    http://prntscr.com/dk8gkc
    Achievements:
    Member Referrer Got a Sticky! Shopper 1 year registered Level XL Level C
    Awards:
    LOL Raffle Winner Support Drunk

    - Burning Crusade Realms.


    "Peace and prosperity lets life flow on. -Katos"


  4. #4
    Original Poster
    Enthusiast Marko's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Serbia
    Posts
    86
    XP
    1,809
    Level
    11
    Thanks
    10
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    This is strange yvoms, thank you for responding so fast btw. for cmake settings i used visual studio 14 2015 win64, used default native compilers..

    ========== Build: 22 succeeded, 2 failed, 0 up-to-date, 1 skipped ==========
    no worldserver.exe maybe it fails because cpu usage runs through to 100% ?

  5. #5
    Moderator / Eluna Dev <span style='color: #FF0000'><span class='glow_8B0000'>Rochet2</span></span>'s Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Finland
    Posts
    1,872
    XP
    13,759
    Level
    35
    Thanks
    95
    Thanked 596 Times in 422 Posts
    Post the whole compile log so we may look at your errors.

    Also once you post the errors here try force full recompile by clicking on Build>Clean solution and then build again.

    ps. did you do git submodule update --init
    ?

    CPU being at 100% is normal, its just good that it utilizes all processors at max to complete the task as fast as it can.
    If some process takes just 1 core it will never use 100% CPU on multi core system which is not optimal.
    Last edited by Rochet2; 12-16-2016 at 07:01 PM.
    Awards:
    Support LOL Scripter Facepalm! Raffle Winner
    rochet2.github.io - Home of great codes

  6. #6
    Enthusiast
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    98
    XP
    1,391
    Level
    10
    Thanks
    19
    Thanked 10 Times in 10 Posts

    Red face

    Quote Originally Posted by yvoms View Post
    Update :

    Just compiled, including tools etc, everything included, latest revision etc, cloned 15 minutes ago or so.
    ========== Rebuild All: 23 succeeded, 0 failed, 0 skipped ==========
    http://prntscr.com/dk8gkc
    Hardstyle template?

  7. #7
    Exalted Member yvoms's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    The Netherlands
    Posts
    256
    XP
    3,280,776
    Level
    364
    Thanks
    30
    Thanked 53 Times in 30 Posts
    Quote Originally Posted by jonmii View Post
    Hardstyle template?
    Hehe yes, I've been producing hardstyle lately, as for the topic starter yes, visual basic 14 2015 however, did you install ll the 64 bit required files or the 32?
    Achievements:
    Member Referrer Got a Sticky! Shopper 1 year registered Level XL Level C
    Awards:
    LOL Raffle Winner Support Drunk

    - Burning Crusade Realms.


    "Peace and prosperity lets life flow on. -Katos"


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •