User Tag List

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 7 of 21

Thread: Custom quest bug

  1. #1
    Emulation Addict

    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Kuwait
    Posts
    90
    XP
    883
    Level
    7
    Thanks
    33
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Post Custom quest bug

    hello, i am having problem with my custom quests the problem is when i take the quest that requires me to get items + killing boss ita buggs out when you relog or put the item for the quest in bank when i do that i couldnt complete the quest its shows me in questlog that the quest is complete but the npc shows me gray question mark any solution for that ..?

  2. #2
    Moderator <span style='color: #FF1493'><span class='glow_000000'>Vitrex</span></span>'s Avatar

    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Vilnius , Lithuania
    Posts
    1,039
    XP
    1,000,075
    Level
    174
    Thanks
    280
    Thanked 135 Times in 95 Posts
    I heard about this bug in old old core versions , can you explain how do you create your custom quest and how you handle it? maybe you're using some custom C++ scripts for that ?
    explain more in depth.
    Thanks.
    Achievements:
    Shopper Got a Sticky! 1 year registered Member Level XL Level C Referrer
    Awards:
    Raffle Winner Donator Member of Staff Pot Head
    I won't create anything for you, i can only guide you to right direction.
    Don't forget to read rules before posting.
    Forum Rules
    Need and assistance with your issue? use this section to ask for assistance !
    -----
    My Portfolio
    Wanna learn PHP ? check out my One-Page project


  3. #3
    Original Poster
    Emulation Addict

    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Kuwait
    Posts
    90
    XP
    883
    Level
    7
    Thanks
    33
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by Vitrex View Post
    I heard about this bug in old old core versions , can you explain how do you create your custom quest and how you handle it? maybe you're using some custom C++ scripts for that ?
    explain more in depth.
    Thanks.
    I use emudevs sql generation to create my quests and nope i dont use any C++ script for the quest

  4. #4
    Moderator <span style='color: #FF1493'><span class='glow_000000'>Vitrex</span></span>'s Avatar

    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Vilnius , Lithuania
    Posts
    1,039
    XP
    1,000,075
    Level
    174
    Thanks
    280
    Thanked 135 Times in 95 Posts
    What rev of core you are using at the moment?
    Are you using official TC world database , cusomized, own etc. There can be a lot of reasons you occur this problem.
    Achievements:
    Shopper Got a Sticky! 1 year registered Member Level XL Level C Referrer
    Awards:
    Raffle Winner Donator Member of Staff Pot Head
    I won't create anything for you, i can only guide you to right direction.
    Don't forget to read rules before posting.
    Forum Rules
    Need and assistance with your issue? use this section to ask for assistance !
    -----
    My Portfolio
    Wanna learn PHP ? check out my One-Page project


  5. #5
    Original Poster
    Emulation Addict

    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Kuwait
    Posts
    90
    XP
    883
    Level
    7
    Thanks
    33
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by Vitrex View Post
    What rev of core you are using at the moment?
    Are you using official TC world database , cusomized, own etc. There can be a lot of reasons you occur this problem.
    TrinityCore rev. 7c25f3cffd0c+ and yea TC world database TDB 335.61

  6. #6
    Original Poster
    Emulation Addict

    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Kuwait
    Posts
    90
    XP
    883
    Level
    7
    Thanks
    33
    Thanked 1 Time in 1 Post
    still having the problem anyone get a solution ?

  7. #7
    Exalted Member Sylica's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    My Own Little World
    Posts
    124
    XP
    1,264,322
    Level
    196
    Thanks
    9
    Thanked 26 Times in 19 Posts
    The issue isn't with the database, the problem is in the sql generator. The fields there don't match the current TCDB 61.
    Achievements:
    1 year registered Level XL Level C

    Project Firestorm 2015 - 2016

    Those you help, will help you back in return. --Sylica

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •