User Tag List

Results 1 to 6 of 6

Thread: Chat Output triple

  1. #1
    Enthusiast
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    17
    XP
    1,878
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Chat Output triple

    When I start myserver (No Custom LUA, No Custom C++) Just Fresh Eluna WOTLK and Eluna compile (Latest branch) everytime I say something, it ouputs in 3 ways :

    5fb4a20be88118da5ef6b5b78c60369f.png

    if you see "Emote" "Yell" and "Say" are all said at once.


    I tried Recompiling, Redownloading, Reconfiguring but it will not stop. any ideas?

    - - - Updated - - -

    I have tried Gchat, works good. just Emote Yell Say

  2. #2
    Moderator / Eluna Dev <span style='color: #FF0000'><span class='glow_8B0000'>Rochet2</span></span>'s Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Finland
    Posts
    1,859
    XP
    13,487
    Level
    35
    Thanks
    95
    Thanked 591 Times in 418 Posts
    Probably due to recent TC changes to chat. Will take a look later on.
    Awards:
    Support LOL Scripter Facepalm! Raffle Winner
    rochet2.github.io - Home of great codes

  3. #3
    Original Poster
    Enthusiast
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    17
    XP
    1,878
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Any Updates?

  4. #4
    Moderator / Eluna Dev <span style='color: #FF0000'><span class='glow_8B0000'>Rochet2</span></span>'s Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Finland
    Posts
    1,859
    XP
    13,487
    Level
    35
    Thanks
    95
    Thanked 591 Times in 418 Posts
    I have simply confirmed this myself so far. I have occupied myself with other matters for now. Like planning my next year of studies and work and avoiding real life responsibilities.
    Last edited by Rochet2; 08-06-2016 at 10:29 PM.
    Awards:
    Support LOL Scripter Facepalm! Raffle Winner
    rochet2.github.io - Home of great codes

  5. #5
    Moderator / Eluna Dev <span style='color: #FF0000'><span class='glow_8B0000'>Rochet2</span></span>'s Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Finland
    Posts
    1,859
    XP
    13,487
    Level
    35
    Thanks
    95
    Thanked 591 Times in 418 Posts
    Fixed on latest build.
    Didnt do anything except pulled. Seems it was a TC bug.
    Awards:
    Support LOL Scripter Facepalm! Raffle Winner
    rochet2.github.io - Home of great codes

  6. #6
    Original Poster
    Enthusiast
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    17
    XP
    1,878
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Yes once you updated core, i downloaded it, and now works thanks.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •