User Tag List

Page 6 of 17 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 ... LastLast
Results 36 to 42 of 114

Thread: WoW Blizzlike 1.12.x Server Repack

  1. #36
    Emulation Addict
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    5
    XP
    1,071
    Level
    8
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have activated the remote access when I mysql configuration.

    now I not know, where I have to go with that information?

    thanks

  2. #37
    Founder <span style='color: #FF4500'>Hyperion</span>'s Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    4,929
    XP
    757,167
    Level
    154
    Thanks
    1,390
    Thanked 1,184 Times in 631 Posts
    Quote Originally Posted by copiatodo View Post
    I have activated the remote access when I mysql configuration.

    now I not know, where I have to go with that information?

    thanks
    The remote user information is used in your local server configs
    Achievements:
    Got a Sticky! Referrer Conversationalist 1 year registered Member Level XL Level C
    Awards:
    Member of Staff Support Smartass LOL Scripter Repacker Picasso Most Threads Facepalm! Pot Head On the fly Raffle Winner Drunk
    Upvote our public Teamspeak 3 Server!

  3. #38
    Member
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    1
    XP
    267
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Source code?

    Hello, and thanks for an awesome repack!

    Would it be possible for you to share the source code?
    I would very much love to be able to add my own fixes and updates to the repack :)

    Thanks!

  4. #39
    Emulation Addict
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    5
    XP
    1,071
    Level
    8
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hello Hyperion

    Now i'm using another machine, but the menssage error is

    "2016-03-26 20:03:36 ERROR:Could not connect to MySQL database at 127.0.0.1: Unknown database 'realmd'"

    why?

    thanks.

  5. #40
    Member
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    1
    XP
    221
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Does this server come with an anti hack and will I restart if it crashes?

    Ask when I join MySQL and look in account can see the account names but can't find account passwords. The colum beside it where you would think would have pw are all random number and letter.
    Last edited by Karrz; 04-10-2016 at 08:51 AM.
    Achievements:
    Member 3 months registered Level II

  6. #41
    Mad Scientist <span style='color: #008000'><span class='glow_006400'>slp13at420</span></span>'s Avatar



    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Idaho
    Posts
    2,492
    XP
    20,134,792
    Level
    500
    Thanks
    1,089
    Thanked 330 Times in 212 Posts
    Quote Originally Posted by Karrz View Post
    Does this server come with an anti hack and will I restart if it crashes?

    Ask when I join MySQL and look in account can see the account names but can't find account passwords. The colum beside it where you would think would have pw are all random number and letter.
    that's a sha hash code so you cant read an accounts password. its for there safety not your convenience.
    most repacks admin acct will be username=`admin` password=`admin`.
    should only be 1 account . account id 1. should be.....
    Achievements:
    Shopper Got a Sticky! Member 1 year registered Level XL Level D
    Awards:
    Pot Head LOL Raffle Winner Top Tagger Donator Hangman Scripter Repacker Drunk Support Member of Staff Da Bomb!
    "Cuz PvP's better with a bag 'o' weed"
    !! King Spade !!

    -Guild Plot System-
    Grumbo'z Guild Warz


    -VIP System-
    Grumbo'z VIP System

  7. #42
    Member
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    1
    XP
    183
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Why can I not login fully to this server over LAN?

    The local PC that is running the server can connect fine using 127.0.0.1 and play the game.

    My second PC in the next room has the realm-list set to the correct LAN IP and the server itself connects just fine, however I am taken to the realm select and I choose the realm and it just says "Logging in to game server" for a couple seconds then boots me back to realm select. I read through both conf files and can't find anything restricting LAN access.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •