User Tag List

Page 7 of 14 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 43 to 49 of 96

Thread: [Trinitycore] Transmogrification 3.3.5a

  1. #43
    Original Poster
    Moderator / Eluna Dev <span style='color: #FF0000'><span class='glow_8B0000'>Rochet2</span></span>'s Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Finland
    Posts
    1,859
    XP
    13,487
    Level
    35
    Thanks
    95
    Thanked 591 Times in 418 Posts
    Quote Originally Posted by Plikaplouk View Post
    ahem, can someone try to help me please ?
    Uh, its pretty hard to just try guessing whats wrong. When everything is supposedly fine.
    Atm I can see that you probably have the script in the source you are compiling (check this)
    And that you have the right scriptnames and all. But nothing happens ingame. Cant really think of a reason.
    If you for example failed to run Cmake after adding the patch, it /should/ error.

    Btw. you still didnt check the startup logs? or did you?
    Did you apply it manually?

  2. #44
    Enthusiast
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    15
    XP
    1,838
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 1 Post
    I apply the script by launch "git apply Transmogrification.diff" in my TrinityCore/, should i try to add the script manually ?

    What do you call "startup logs" ? If it's the server.log, see here : Logs
    There is the warnings when i compile with the transmog script : Warnings

  3. #45
    Original Poster
    Moderator / Eluna Dev <span style='color: #FF0000'><span class='glow_8B0000'>Rochet2</span></span>'s Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Finland
    Posts
    1,859
    XP
    13,487
    Level
    35
    Thanks
    95
    Thanked 591 Times in 418 Posts
    Hmm, what about the NPC?
    Are you using the exact one provided with the transmog?

  4. #46
    Enthusiast
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    15
    XP
    1,838
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 1 Post
    I run the "world_NPC.sql" in my world database, then i add the npc in game with .npc add 190010, the NPC is here but does nothing

  5. #47
    Original Poster
    Moderator / Eluna Dev <span style='color: #FF0000'><span class='glow_8B0000'>Rochet2</span></span>'s Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Finland
    Posts
    1,859
    XP
    13,487
    Level
    35
    Thanks
    95
    Thanked 591 Times in 418 Posts
    Quote Originally Posted by Plikaplouk View Post
    I run the "world_NPC.sql" in my world database, then i add the npc in game with .npc add 190010, the NPC is here but does nothing
    Check that the scriptname is right on the NPC and so.
    The SQL doesnt overwrite existing NPC.

    ps. dont try to run any updates.

  6. #48
    Enthusiast
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    15
    XP
    1,838
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 1 Post
    The scriptname for the npc @entry 190010 is "Creature_Transmogrify"

    There is the npc @entry 190010 : Picture

  7. #49
    Original Poster
    Moderator / Eluna Dev <span style='color: #FF0000'><span class='glow_8B0000'>Rochet2</span></span>'s Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Finland
    Posts
    1,859
    XP
    13,487
    Level
    35
    Thanks
    95
    Thanked 591 Times in 418 Posts
    Well, I find it impossible to try to see why what where like this : |
    Its just not possible to try to guess whats wrong.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •