User Tag List

Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 15 to 21 of 32

Thread: How to: Custom Races!

  1. #15
    Enthusiast
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    2
    XP
    1,874
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hello again,

    I figured out my issue alone. It was because I didn't package DBC files along with Interface files. I thought DBC only needed to be core side and not client side.

    Quote Originally Posted by HellHoundFTW View Post
    nvm, i am doing Felorc and Goblin, the one on the tutorial and i get this:Interface\GlueXML\GlueDialog.lua:102:bad argument #1 to 'format' (string expected, got nil)
    help?
    i followed EVERYTHING!!
    i`ll retry this, if i can get this done and working, i`ll make a video tutorial on how to make a custom race ^_^
    I encountered this error too, if it happens I believe it is because you didn't package your MPQ files properly. Your character screen is trying to query the new race you probably modified manually through database, but it doesn't show because MPQ needs to be modified as the tutorial explains in order to display this new race.

  2. #16
    Banned
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    california
    Posts
    637
    Thanks
    133
    Thanked 81 Times in 47 Posts
    must not be a complete tutorial is all i got to say. tried doing it 13 times. still always has same issues.
    Last edited by frost; 03-05-2014 at 03:24 AM.
    Awards:
    Raffle Winner

  3. #17
    Exalted Member
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    United Kingdom
    Posts
    291
    XP
    305,197
    Level
    116
    Thanks
    42
    Thanked 11 Times in 10 Posts
    been trying to be this. i check everything all correct by following that tuts. but now i didnt get any like those. i patched it and its did come up with errors on wow.exe then i crack it then its not showing other options.?

  4. #18
    Enthusiast
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    22
    XP
    1,941
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    get: ERROR:Player have incorrect race/class pair. Can't be loaded.

    Done it all, can see the characters in the create menu but get an error when creating and cannot create them, this error appears in the Mangosd
    ERROR:Player have incorrect race/class pair. Can't be loaded.
    Any help would be gratefully appreciated.

  5. #19
    Emulation Addict
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    1
    XP
    1,175
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    I can't see the names of races

    I created 2 races and i have a few problems.

    I can't see the names of races.. Someone?




    Someone can help me? i need a big help and i dont have any idea what is the problem :|
    Thanks all.

  6. #20
    Emulation Addict
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    1
    XP
    832
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Cant Find Core FIle

    Hey i cannot find that file in the core folder i am using the trinity core

  7. #21
    Emulation Addict
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    1
    XP
    1,083
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Race

    Hello

    Please insert the patch that you've made yourself

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •