View Full Version : [SOLVED] Change rdf requirements

06-15-2016, 11:00 PM
I was wondering if I could reduce the ilvl required to queue for rdf heroic.
is that doable at all?

06-15-2016, 11:03 PM
access_requirement in world database

06-15-2016, 11:30 PM
access_requirement in world database

It says 180 ilvl, and all the players have 187 starter gear they still can't queue for rdf hc, I reduced it to 150, I'll keep you in touch, thanks for the fast answer.
EDIT : Worked out pretty well, thank you very much, I had to change the whole concept of the server because of that, not anymore!