View Full Version : [SOLVED] Frost Presence worked but not anymore

01-27-2014, 03:14 PM
When I first compiled my server, frost presence worked, but now it doesn't anymore, it doesn't give any stamina boost as it should do :s
Any reasons you guys know of?

01-27-2014, 05:02 PM
Did you change anything specifically? What patch are you using? Nobody has reported any issues regarding this, so it must be just you.

01-27-2014, 06:08 PM
I didn't really, change anything, only things i've done is adding custom items, and making custom quests and creatures, nothing more ..

- - - Updated - - -

I am using 3.3.5a if that's what you're talking about.

01-27-2014, 06:47 PM
I downloaded a fresh source and rebuilt everything. However, there is an issue with it.

First time I casted Frost Presence it gave me the stamina, but once I took the aura off and recast the spell it didn't give me the stamina. After that I relogged and it gave me the stamina. I did this 3 times, so there is an issue with it not updating the stamina buff.

I'd suggest going and creating an issue on TrinityCore's issue tracker: https://github.com/TrinityCore/TrinityCore/issues?page=1&state=open

If you receive anymore issues that doesn't pertain to custom content, look at: http://emudevs.com/faq.php?faq=trinitycorefaq#faq_gomakeanissueontcfa q

01-27-2014, 07:06 PM
Okay, thanks ! :)

01-27-2014, 07:32 PM
HAHA, found out what the "issue" was, i've specced Improved Frost Presence, which basically gives every presence 8% more stamina and not just only Frost Presence, so frost presence works, my fault :b

01-27-2014, 07:56 PM
haha, oh well, to make mistakes is just human.

Marking as solved ;)