View Full Version : [SOLVED] reforge does not load.

01-06-2014, 08:46 AM
hi, i have this script


everyhting wokrs fine. but when i logon and stop me server and then start it. all my reforges are gone but they are save in the databse.

but not on my char so i need to redo it all the time..... i have implumented the db things but i made my own npc cuz i don't want to overwrite anything, or do i really need to do that?

useing lsat trinitycore rev 3.3.5

thx for you help and support.

01-06-2014, 09:29 AM
I think you need delete Cache folder before run game

01-06-2014, 09:37 AM
i ahve tryd does not work

01-06-2014, 11:29 AM
Well, as long as you have change only the EntryID of your NPC, it should be fine...

Have you change anything else in the SQL ?

Also, how do you close your server ? with .shutdown or .restart command or by clicking X ?

01-06-2014, 11:52 AM
Fixing this. It is indeed an issue for loading reforges.

01-06-2014, 11:55 AM
ok thx Rochet2 then i will wait for the update.

01-06-2014, 12:04 PM
Ok, you can now get the new version. Read the readme :)
Your old reforges that did not work will now work normally.

01-06-2014, 02:33 PM
thx will ccheck thx fo rthe help and support.