View Full Version : [SOLVED] raids and dundeons are close

01-05-2014, 03:14 PM
Today I wanted to test server and I want to go raiding but fireland is just close
as I do to gm, I can put in how I solve that?

01-05-2014, 03:54 PM
you tried using .gm on

01-05-2014, 04:09 PM
yeah that would be but I have worldserver.conf all open instance

01-05-2014, 05:19 PM
yea but this is a raid its diff i guess.

01-05-2014, 05:43 PM
No, raids aren't different when the configuration setting was changed. It should work if you enabled these:

# Instance.IgnoreLevel
# Description: Ignore level requirement when entering instances.
# Default: 0 - (Disabled)
# 1 - (Enabled)

Instance.IgnoreLevel = 0

# Instance.IgnoreRaid
# Description: Ignore raid group requirement when entering instances.
# Default: 0 - (Disabled)
# 1 - (Enabled)

Instance.IgnoreRaid = 0

01-05-2014, 06:10 PM
yeah but other raids are fine fireland its say this instance is closed

01-05-2014, 06:11 PM
I'm pretty sure there is a quest line that you have to do to gain access to that area.

01-05-2014, 06:22 PM
i think not but dragon soul have same probleem and blackwing descent its work great

01-05-2014, 06:33 PM
Well, 4.3.4 does have issues with it, as TrinityCore aren't really focusing on it at all.

01-06-2014, 12:44 AM
On my 4.3.4 Trinity Core i just turn on gm and .tele firelands and it ports me straight inside not sure why your having issues.

01-06-2014, 03:39 AM
You need to edit the instance template in the database if I recall correctly.

01-06-2014, 06:44 PM
okej i did try its does work

01-06-2014, 07:27 PM
Are you running a recent TrinityCore 4.3.4 revision? If not, I'd suggest updating to the latest rev.