View Full Version : [SOLVED] Change location of "zone" "city"

11-03-2013, 06:26 PM
Hello, emudevs, few weeks ago i saw guide how to change map locations, for example i need port dalaran from northrend to Outlands, how can i do that? i need core edit, dbc, database, which? :)
I really need that for my server :/

11-03-2013, 07:39 PM
I don't get what you're asking. :/

11-03-2013, 09:09 PM
i wanna move dallaran city from orriginal place where i want it...

11-03-2013, 09:15 PM
So you basically want to spawn a city somewhere else?

11-03-2013, 09:35 PM
I wanna move Dalaran from northrend to Outlands.

11-03-2013, 09:43 PM
If you said that to begin with, I wouldn't have to try and reverse engineer what you wrote in your first post. XD

Anyway, as I remember for an entire city, Stormwind has a gameobject displayId in the GameObjectDisplayInfo dbc file. That goes for some other cities, but I'm not quite sure about Dalaran. If Dalaran has a displayId inside of GameObjectDisplayInfo, I wouldn't know what it is. Only thing I know is, if it does have a displayId, all you have to do is make a new row in your gameobject_template table with the needed info (displayId, type, etc) to fill in the columns.

11-04-2013, 10:15 AM
Thanks for info, i'm going to check dbc right now, i remember i saw guide, but i can't find it ....


Hmmm, there is no display, maybe that is possible to noggit ?

11-04-2013, 04:16 PM
It is possible through Noggit, just have go to Dalaran, add it to your spawn list, go to Outlands and spawn it.