View Full Version : [SOLVED] GOMove 2

11-02-2013, 07:28 PM
Hey ho,

i use a very nice script from Rochet2 ( http://www.trinitycore.org/f/topic/7038-patch-gomove-trinitycore-with-ui-addon/ ) and have now a problem with the script.
The script dont more Work. I Update the core and fix the RBAC Permession but the script dont will work, i can spawn object with the UI but i dont can more move it.

My Edit Script:

Orginal Script:

I edit only the RBAC Permession and try to move a chair with go move.

befor i update the core at 01.11.2013 all work fine the last core Update was at 11.10.13

11-02-2013, 08:30 PM
Well, you're basically saying you have an issue without telling us anything.. http://emudevs.com/faq.php?faq=forum...ivemoreinfofaq (http://emudevs.com/faq.php?faq=forumfaq#faq_givemoreinfofaq)

What did you edit? Was it only an RBAC edit? What happens when you TRY to move it? There's still more questions. :/

You also need to post in SUPPORT for support related threads.

11-02-2013, 08:51 PM
i Update my post.

11-02-2013, 08:54 PM
Giving me the original script won't help either, only giving me your specific edits helps. If I made the script, giving me your whole script would matter; otherwise, all I need is just your edits that you did.

I also don't get the issue because this:

but i dont can more move it.

doesn't make sense at all.

Do you mean, you can't move the gameobject? You might have to wait for Rochet2 to see this considering he made it.

11-02-2013, 09:22 PM
i modify the GameObject.cpp on line 195
Object::_Create(guidlow, goinfo->entry, HIGHGUID_GAMEOBJECT);
static uint32 GOMoveID = 0;
Object::_Create(guidlow, goinfo->entry, !guidlow ? HighGuid(70000+(++GOMoveID)) : HIGHGUID_GAMEOBJECT);

After i add in the RBAC.h on line 686

And add in ScriptLoader.cpp the Script more i dont edit on the core or on the Script